Loggan_gul_CTA_transp

Tennisskola på Smögen.
För alla spelnivåer.Hur kan du utveckla din tennis? Välkommen att boka lärorika och roliga tennislektioner. Vill ni testa på tennis, finslipa er teknik eller kanske hyra in en tennistränare för ett event så kan ni anmäla er nedan. Alla är välkomna oavsett spelnivå!


TRÄNINGS
SCHEMA


Vid stort intresse kan fler grupper komma att anordnas på eftermiddagarna. Mer info om detta kommer ut på mail för de redan anmälda och på hemsidan för de som ej hunnit anmäla sig än. Först till kvarn gäller och reservplatser tas i turordning.
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta mig

Vi ses i sommar!

Mini (5-7år)
  Mån-Fre 9:00 
v. 28-30

För de yngsta barnen. Fokus är på lek, kordination och introduktion till sporten tennis.
Start kl 09.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka, 45min/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 650kr

Maxi (8-13år)
  Mån-Fre 10:00  
v. 28-30

Rolig och lärorik tennisskola för alla nivåer. Spelas med grön boll.
Start kl 10.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka 1h/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 690kr

Vuxentennis
  Mån-Fre 11:00  
v. 28-30

För vuxna motionärer, erfararna spelare eller nybörjare. Delas upp i 2-3 grupper efter spelkapacitet och underlag. Start kl 11.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka 1h/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 790kr


Tränaren

Carl Bredin är en erfaren tennistränare som har flera utbildningar och timmar på tennisbanan i ryggen. Han är 20 år gammal och har spelat tennis sen han var 7år. Tennistränarkarriären började som hjälptränare i Hunnebo 2012. Sedan dess har Carl haft egna grupper för Bovallstrands TK, varit anställd ett år på Ljungskile TK samt varit huvudtränare för Hunnebostrands TK. 

Carl Bredin
  Tennistränare 

  Min passion har alltid varit att lära ut tennis där individen får ta plats och utveckla sin egna spelstil. Jag hjälper mina elever att hitta formen, bygga upp teknik från grunden eller bara sparra några timmar tennis.            Som tränare har jag haft flertalet egna tennisgrupper och ett hundratal privatlektioner. Jag har varit huvudtränare i Hunnebo TK samt anställd i Ljungskile under förra året. De tennisutbildningarna jag har gått är plattformen, TGU 1, och är nu även i slutskedet av TGU2 utbildningen för tävlingsjuniorer.
  Vill du lära dig mer om tennis, biomekanik eller bara sparra på din nivå. Då är du mycket välkommen anmäla dig till sommaren tennisskola 2019 eller privatlektioner.


John Berg: "Med Calle blir tennis ruskigt kul"
—  Carl är toppen både med barn och vuxna, på och av banan. Kunskap och tålamod finns det gott om precis som pedagogik och entusiasm. Men viktigast av allt: med Calle blir tennis ruskigt roligt.