Loggan_gul_CTA_transp

Tennisskola på Smögen 2021.
För alla spelnivåer.

Hur kan du utveckla din tennis? Välkommen på lärorika och roliga tennislektioner på Smögen i sommar. Alla är välkomna oavsett spelnivå!


TRÄNINGS
SCHEMA


Vid stort intresse kan fler grupper komma att anordnas på eftermiddagarna. Mer info om detta kommer ut på mail för de redan anmälda och på hemsidan för de som ej hunnit anmäla sig än. Först till kvarn gäller och reservplatser tas i turordning.
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta mig

Vi ses i sommar!

Mini (5-7år)
  Mån-Fre 9:00 
v. 28-30

För de yngsta barnen. Fokus är på lek, kordination och introduktion till sporten tennis.
Start kl 09.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka, 45min/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 650kr

Maxi (8-13år)
  Mån-Fre 10:00  
v. 28-30

Rolig och lärorik tennisskola för alla nivåer. Spelas med grön boll.
Start kl 10.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka 1h/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 690kr

Vuxentennis
  Mån-Fre
 11:00/15.00 

v. 28-30

För vuxna motionärer, erfararna spelare eller nybörjare. Delas upp i 2-3 grupper efter spelkapacitet och underlag. Start kl 11.00 eller 15.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka 1h/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 790kr


Tränarna

Joni Räihä är en driven och engagerad tennistränare med lång och bred bakgrund inom svensk klubbverksamhet.  Under sina 24 år på jorden har han varit tränare i bla. Elfsborgs TK, Team tennis Scandinavia Stockholm, SALK och Linköpings Sportcenter  i sammanlagt över 12 års tid. Han är engagerad och positiv i sin tennis och tycker det är viktigt att alla lär sig på olika sätt.

Nils Bredin har spelat tennis sedan barnsben och älskar alla sporter. Just nu satsar han på en löparkarriär och tränar 7 gånger i veckan. På tennisbanan trivs han bra och är en mycket social och trevlig tränare såväl som en tuff sparringpartner. Han har som junior tävlat en del och tycker det är roligt med utmaningar och att träffa nya människor.

Carl Bredin är en erfaren tennistränare som har flera utbildningar och timmar på tennisbanan i ryggen. Han är 20 år gammal och har spelat tennis sen han var 7år. Tennistränarkarriären började som hjälptränare i Hunnebo 2012. Sedan dess har Carl haft egna grupper för Bovallstrands TK, varit anställd ett år på Ljungskile TK samt varit huvudtränare för Hunnebostrands TK. 

Joni Räihä
  Tennistränare 

Mitt namn är Joni Räihä och jag är 24 år gammal. Jag brinner för att coacha och att utveckla varje individ i sin tennis oavsett nivå. Jag har arbetat som tennistränare i över 12 år. I nuläget arbetar jag främst som tennistränare åt Linköping Sportcenter, men även SALK under sommarmånaderna och då jag kommer iväg från plugget i Linköping.  I samband med studierna sitter jag i styrelsen för en tennisförening på Linköpings universitet. Där har jag bland annat hand om nya spelare som är sugna på att lira tennis. Jag är ifrån Borås och som junior spelade jag för Elfsborgs TK.

Hoppas vi ses på banan!

Nils Bredin
  Tennistränare 

Mitt namn är Nils och jag är en energifull och positiv kille som har spelat tennis sedan 5 års ålder. För tillfället satsar jag på min friidrott, medel- och långdistanslöpning, med andra ord så blir det en del mil i veckan. Min största passion är att sprida glädje, motivera och utveckla mina elever oavsett spelnivå eller ålder. Man utvecklar såklart sin tennis genom träning men utvecklingen går både snabbare och blir mer effektiv om man har roligt på banan, därför är det för mig väldigt viktigt att symbolisera tennisen med glädje. Alla börjar på olika nivåer och alla lär sig olika vilket jag tycker är oerhört väsentligt att anpassa sig efter som tränare. Mina tränarerfarenheter sträcker sig från småbarnsträningar till ungdomsträningar samt vuxenträningar och seniortennis. Tennis är för alla, oavsett ålder eller spelnivå. Jag har till störst del gett ut privattimmar där man kan lägga stort fokus på eleven/eleverna och se vad just den individen behöver jobba mycket på.
 
Jag ser fram emot att träffa er alla på tennisbanan i sommar och att ni ska få en fantastisk tennissommar!

Carl Bredin
  Tennistränare 

  Min passion har alltid varit att lära ut tennis där individen får ta plats och utveckla sin egna spelstil. Jag hjälper mina elever att hitta formen, bygga upp teknik från grunden eller bara sparra några timmar tennis.            Som tränare har jag haft flertalet egna tennisgrupper och ett hundratal privatlektioner. Jag har varit huvudtränare i Hunnebo TK samt anställd i Ljungskile under förra året. De tennisutbildningarna jag har gått är plattformen, TGU 1, och är nu även i slutskedet av TGU2 utbildningen för tävlingsjuniorer.

Ser framemot mycket tennis i sommar!


John Berg: "Med Calle blir tennis ruskigt kul"
—  Carl är toppen både med barn och vuxna, på och av banan. Kunskap och tålamod finns det gott om precis som pedagogik och entusiasm. Men viktigast av allt: med Calle blir tennis ruskigt kul.