Loggan_gul_CTA_transp

Tennisskola på Smögen 2021.
För alla spelnivåer.

Hur kan du utveckla din tennis? Välkommen på lärorika och roliga tennislektioner på Smögen i sommar. Alla är välkomna oavsett spelnivå!


TRÄNINGS
SCHEMA


Vid stort intresse kan fler grupper komma att anordnas på eftermiddagarna. Mer info om detta kommer ut på mail för de redan anmälda och på hemsidan för de som ej hunnit anmäla sig än. Först till kvarn gäller och reservplatser tas i turordning.
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta mig

Vi ses i sommar!

Mini (5-7år)
  Mån-Fre 9:00 
v. 28-30

För de yngsta barnen. Fokus är på lek, kordination och introduktion till sporten tennis.
Start kl 09.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka, 45min/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 650kr

Maxi (8-13år)
  Mån-Fre 10:00  
v. 28-30

Rolig och lärorik tennisskola för alla nivåer. Spelas med grön boll.
Start kl 10.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka 1h/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 690kr

Vuxentennis
  Mån-Fre 11:00  
v. 28-30

För vuxna motionärer, erfararna spelare eller nybörjare. Delas upp i 2-3 grupper efter spelkapacitet och underlag. Start kl 11.00 mån-fre på Smögens utebana.
Kursen är 5 tillfällen under en vecka 1h/tillfälle. Tenniskolan är under veckorna 28,29 och 30. Man anmäler sig genom att
köpa kursen
Pris 790kr


Tränarna

Carl Bredin är en erfaren tennistränare som har flera utbildningar och timmar på tennisbanan i ryggen. Han är 20 år gammal och har spelat tennis sen han var 7år. Tennistränarkarriären började som hjälptränare i Hunnebo 2012. Sedan dess har Carl haft egna grupper för Bovallstrands TK, varit anställd ett år på Ljungskile TK samt varit huvudtränare för Hunnebostrands TK. 

Linus Wirén är en driven och engagerad tennistränare med lång och bred bakgrund inom svensk klubbverksamhet.  Under sina 27år på jorden har han tävlat i tennis fram till 19 års ålder och sedan varit tränare i bla. Sandared och Stenungsunds tennisklubbar i sammanlagt över 7 års tid. Han är engagerad och positiv i sin tennis och tycker det är viktigt att alla lär sig på olika sätt. 

Carl Bredin
  Tennistränare 

  Min passion har alltid varit att lära ut tennis där individen får ta plats och utveckla sin egna spelstil. Jag hjälper mina elever att hitta formen, bygga upp teknik från grunden eller bara sparra några timmar tennis.            Som tränare har jag haft flertalet egna tennisgrupper och ett hundratal privatlektioner. Jag har varit huvudtränare i Hunnebo TK samt anställd i Ljungskile under förra året. De tennisutbildningarna jag har gått är plattformen, TGU 1, och är nu även i slutskedet av TGU2 utbildningen för tävlingsjuniorer.

Ser framemot mycket tennis i sommar!

Linus Wirén
  Tennistränare 

Mitt namn är Linus Wirén och jag är 27 år. Jag brinner för att coacha och att utveckla varje individ i sin tennis oavsett nivå. Jag har gått alla Svenska Tennisförbundets tränarutbildningar och har arbetat som tränare 6 år i Sandareds TK och senaste året i Stenungsunds TK.

Jag är ifrån Borås och som junior spelade jag för Elfsborgs TK. Jag var runt och tävlade var- och varannan helg fram till jag var 19 år. Det är något jag ser tillbaka på med glädje och jag hoppas att flera spelare på akademin också blir inspirerade till att tävla. 

Vi ses på banan!


John Berg: "Med Calle blir tennis ruskigt kul"
—  Carl är toppen både med barn och vuxna, på och av banan. Kunskap och tålamod finns det gott om precis som pedagogik och entusiasm. Men viktigast av allt: med Calle blir tennis ruskigt roligt.